logo certifikat
    Vi leverer til
  • Danmarks flag ikonDanmark
  • Norges flag ikonNorge
  • Sveriges flag ikonSverige
  • Grønlandsk flag ikonGrønland
  • Færøersk flag ikonFærøerne

Gulve i verdensklasse

Vores gulve er nøje udvalgt af fagfolk med ekspertise og øje for kvalitet.
Du er derfor altid sikret et godt produkt, når du handler hos os, og så har vi prisgaranti.

Læs mere

Tilbehør til dit nye gulv

Det er vigtigt at dine gulve bliver vasket og vedligeholdt med de produkter der er lavet specielt til det. 

Se produkter
  • 30 års garanti
  • Gratis rådgivning af uddannede gulvfolk
  • Godkendt af e-handelsfonden

Besøg vores showroom

Besøg et at vores flotte showrooms i Grindsted, Haderslev eller Aars og mærk den gode kvalitet på gulve fra ter Hürne.

Se vores showrooms

Gulvstudio

Du bestemmer selv hvilke type rum du vil se gulvet lagt i, farven på væggene kan ændres samt flere flotte effekter.

Bliv inspireret

Gulvskolen

Vi har lavet en række instruktionsvideoer så du kan få god rådgivning samt sætte et ansigt på hvem du handler med. 

Besøg vores gulvskole

Billigt gulv i høj kvalitet

Gulve fra Ditgulv.dk er nøje udvalgt af fagfolks ekspertise med øje for kvalitet. Derfor er du sikret et godt produkt, når du handler hos os. 

Samtidig kan vi tilbyde en bedre pris ved at levere direkte til dig fra fabrikanten uden omkostninger til dyre mellemled. Vi sælger online, så du kan handle til billige tyske priser og få leveret direkte til døren.

Hos Ditgulv.dk får du derfor rigtig gode tilbud og en god pris på gulve i højeste kvalitet.

Professionel vejledning

Et nyt gulv pynter ikke bare, det hæver også værdien på dit hjem. Derfor er det vigtigt, at kvaliteten er i orden og stil og design, passer til netop dit hjem. Hos Ditgulv.dk har vi mange års erfaring i at udvælge de bedste produkter, forhandle priser, montere og vedligeholde gulve. Derfor kan vi også give dig de bedste råd og de bedste priser, før du køber en af vores flotte gulve.

Det vigtigste ved køb af et nyt gulv er, at du føler dig tryg ved at have valgt det gulv som passer bedst til dig og dit hjem. Ikke alene skal det æstetisk være noget, som passer godt ind i din stue, det skal også passe til dine behov rent materialemæssigt. Derfor går vi op i at kunne give den rette vejledning, samt tips og gode råd, før du køber et gulv.

Se og føl før du køber

Vi har professionelle fagfolk til at sidde klar ved telefonen til at give dig råd og vejledning i forbindelse med køb af dit nye gulv. Men vi har også specielt indrettede showrooms i Grindsted, Aars og Haderslev. Her vil du have mulighed for at se og røre ved de mange forskellige trægulve, vinylgulve og plankegulve samt søge råd og vejledning.

Du kan med fordel ringe i forvejen for at være sikker på, at der er fagfolk til stede, som kan være behjælpelige med at vise rundt samt besvare de spørgsmål, du måtte have.

Vi sidder klar ved telefonen: 31 53 70 00

Stort udvalg af flotte gulve

Hos Ditgulv.dk har vi et stort udvalg af såvel trægulve som laminatgulve samt de nyeste tendenser inden for branchen. Det betyder, at vi helt sikkert har et gulv, som vil falde i din smag. Vores laminatgulve er slidstærke og i smukke designs, der passer ind i ethvert hjem. Vores trægulve er lavet i tysk kvalitet med øje for naturen og det sunde indeklima. Og vores vinylgulve er den lette løsning, der hurtigt klikkes på plads for et flot og stilrent look.

Vi har gode tilbud på alle slags. Desuden har vi alt, hvad du skal bruge for at lægge dit nye gulv, samt gode råd og vejledning med på vejen.

Tøv ikke med at tage kontakt

Hos Ditgulv.dk står vi altid klar til at hjælpe, vejlede og give gode råd om dit nye gulv. Helt fra de første overvejelser, til valg af gulv og til selve monteringen. Du kan både ringe, skrive eller komme forbi og møde os personligt i vores Showroom i Grindsted, Haderslev eller Aars. Her kan du opleve duften af nye gulve mærke, føle, se og blive klogere på de mange muligheder, der er, for at forskønne dit hjem med et helt nyt gulv.

Vi glæder os til at vejlede dig.

Husk, du kan altid bestille vareprøver inden du beslutter dig
Mere om vareprøver
Kvalitetsgulve direkte fra fabrikken til nettes bedste pris

Vi har siden 2008 solgt gulve via Ditgulv.dk til kunder i hele Norden. Du handler med uddannet fagfolk og Ditgulv.dk sælger direkte til dig fra to gulvfabrikker i Tyskland BHK og ter Hürne, det giver dig den bedste pris da vi har skåret alle fordyrrende led væk.

Læs mere om os
Mød os på