logo certifikat
    Vi leverer til
  • Danmarks flag ikonDanmark
  • Norges flag ikonNorge
  • Sveriges flag ikonSverige
  • Grønlandsk flag ikonGrønland
  • Færøersk flag ikonFærøerne

AVATARA DESIGN FLOOR 3.0
Time for the next generation

Skal du have nyt gulv?

Så er der god grund til at overveje et af de spændende nye produkter i den nye re-designede udgave at de kendte og populære Avatara gulve.

Avatara Design Floor 3.0 lukker kløften mellem laminatgulv og parketgulve. Det er et naturligt og autentisk gulv, som har en overraskende robusthed. En fantastisk palette af lækre overflader, produceret uden skadelige stoffer og helt fri for pvc. Den nyudviklede print teknologi giver dig autentiske strukturer og naturlig skønhed.

Avatara Design Floor holder hvad det lover: Et fantastisk præcist design, imponerende naturlige strukturer,overfladevarme, et blødt udseende, behagelig lyd og en særdeles modstandsdygtig, robust overfladefinish.

Avatara Design Floor 3.0 findes i 2 udgaver, Perform og Comfort.

Comfort:

Et virkelig lækkert gulv, der er monteret på en HDF-bundplade. Gulvet har en installationshøjde på 9 mm og har integreret kork lydisolering, som giver en rigtig god gangkomfort og hjælper til med at reducere trinstøj. Du kan læse mere på de enkelte produkter.

Perform:

Gulvet har en installationshøjde på 6mm. Avatara PERFORM er baseret på Talcusan®, et materiale, der hovedsagelig består af silicater, kridt og tilsætning af det økologisk harmløse materiale polypropylen - og er således fri for PVC, blødgørere og andre opløsningsmidler. Du kan læse mere på de enkelte produkter.

Professionel leverandør af plankegulve

Vores tyske leverandør ter Hürne er kendte i hele verden for deres topmoderne designs og gode kvalitet.

Du får 30 års garanti på alle plankegulve fra Hürne, som ligeledes er tilpasset den skandinaviske byggestil og klima.

Du er derfor sikker på at dit nye plankegulv forbliver flot i mange år.

Du får et plankegulv med kliksystemet ClickItEasy, som er det bedste kliksystem på markedet. 

Hvad koster nyt plankegulv?

Hos Ditgulv.dk finder du plankegulve i forskellige prisklasser. Fælles er dog, at kvaliteten og slidstyrken er høj på alle plankegulve. 

Vi har et stort udvalg af plankegulve, og vi kan hjælpe dig med at finde dit nye gulv indenfor dit budget. Du skal blot kontakte os.

Hos DitGulv.dk får du rådgivning og sparring hele vejen fra start til slut.

Lad dine boligdrømme går i opfyldelse og køb dit nye plankegulv i dag. 

Hvad er et plankegulv?

Et plankegulv består af en enkelt planke. Før i tiden blev alle gulve lavet af planker. Først i nyere tid findes der andre muligheder på markedet. 

Plankegulve findes i mange ældre boliger, men er blevet i dag blevet et populært og eftertragtet trægulv i mange danske hjem.

Plankegulve er kendt for deres kvalitet og unikke slidstyrke. 

Du får kvalitet og et flot trægulv i mange år, når du vælger et plankegulv.

Mød os på