logo certifikat
    Vi leverer til
  • Danmarks flag ikonDanmark
  • Norges flag ikonNorge
  • Sveriges flag ikonSverige
  • Grønlandsk flag ikonGrønland
  • Færøersk flag ikonFærøerne

AVATARA DESIGN FLOOR 3.0
Time for the next generation

Skal du have nyt gulv?

Så er der god grund til at overveje et af de spændende nye produkter i den nye re-designede udgave at de kendte og populære Avatara gulve.

Avatara Design Floor 3.0 lukker kløften mellem laminatgulv og parketgulve. Det er et naturligt og autentisk gulv, som har en overraskende robusthed. En fantastisk palette af lækre overflader, produceret uden skadelige stoffer og helt fri for pvc. Den nyudviklede print teknologi giver dig autentiske strukturer og naturlig skønhed.

Avatara Design Floor holder hvad det lover: Et fantastisk præcist design, imponerende naturlige strukturer,overfladevarme, et blødt udseende, behagelig lyd og en særdeles modstandsdygtig, robust overfladefinish.

Avatara Design Floor 3.0 findes i 2 udgaver, Perform og Comfort.

Comfort:

Et virkelig lækkert gulv, hvor opbygningen på en HDF-plade gør gulvet stabilt. Gulvet har en installationshøjde på 9 mm og har integreret kork lydisolering, som giver en rigtig god gangkomfort og hjælper til med at reducere trinstøj. Gulvet leveres med påmonteret underlag. Vi anbefaler dog, at tilkøbe et af vores lyddæmpningsunderlag, som giver en yderligere dæmpning trin og rumklang med op til 20 db. Gulvet monteres nemt med det smarte ClickItEasy monteringssystem. Du kan læse mere på de enkelte produkter.

Perform:

Gulvet har en installationshøjde på 6mm. Avatara PERFORM er baseret på Talcusan®, et materiale, der hovedsagelig består af silicater, kridt og tilsætning af det økologisk harmløse materiale polypropylen - og er således fri for PVC, blødgørere og andre opløsningsmidler. Du kan læse mere på de enkelte produkter.

Mød os på