logo certifikat
    Vi leverer til
  • Danmarks flag ikonDanmark
  • Norges flag ikonNorge
  • Sveriges flag ikonSverige
  • Grønlandsk flag ikonGrønland
  • Færøersk flag ikonFærøerne

Ditgulv.dk

Kundeservice

  • Mandag til fredag 8.00 til 18.00

Showrooms

Da vores showrooms ikke er bemandet på fuld tid bedes du ringe på bestille en tid på telefon:

Ditgulv.dk
rigtige fagfolk

Kvalitets gulve direkte fra fabrikken til nettes bedste pris

Vi har siden 2008 solgt gulve via Ditgulv.dk til kunder i hele Norden.
Du handler med uddannet fagfolk og Ditgulv.dk sælger direkte til dig fra gulvfabrikken ter Hürne i Tyskland hvilket giver dig den bedste pris, da vi har skåret alle fordyrrende led væk.

Vi får varer fra fabrikken 1-2 gange pr. uge og kan derfor, som oftest, levere dine varer inden for ganske kort tid.
 

Vi vil levere et godt produkt til en ordentlig pris - og det kommer dig til gode!

Service og rådgivning

At dit gulvprojekt bliver en succes, er vigtigt for os. Dit nye gulv skal holde mange år og derfor får du som kunde, al den service og rådgivning, du har brug for, når du skal vælge gulv. Vi står klar med rådgivning, tips og gode råd til dit gulv, og har du brug for det, hjælper vi med montering af dit nye gulv.

Folkene bag Ditgulv har mange års erfaring inden for gulvbranchen, både med salg, montering, vedligeholdelse, indkøb og meget mere. Det er netop derfor, vi kan garantere dig, at vi leverer den bedste gulvbelægning til den bedste pris.

 

Ditgulv.dk
Heimdalsvej 22E, 7200 Grindsted
Cvr-nr. 26897521
Bank: Den Jyske Sparekasse
Reg. nr. 8210 Konto nr. 6270575992

Se og føl før du køber

Ditgulv har fysisk showroom i Grindsted, Haderslev og Aars. Her kan du se nærmere på vores store udvalg af kvalitetsgulve - vi har alle former for gulvbelægning.

Du bestemmer selv, om du ønsker dit nye gulv leveret, eller du vil afhente det på vores lager i Grindsted. Du er altid velkommen i vores showroom -ring lige først, så du er sikker på, at vi er her og ikke ude ved kunder. I vores showroom kan du se og mærke vores gode kvaliteter af gulve - kom og se det store udvalg og få gode råd og vejledning med på vejen - læs mere om vores netshop og showroom her.

Har du brug for hjælp?

Hos Ditgulv.dk står vi altid klar til at hjælpe, vejlede og give gode råd om dit nye gulv. Helt fra de første overvejelser, til valg af gulv og til selve monteringen. Du kan både ringe, skrive eller komme forbi og møde os personligt i vores Showroom i Grindsted, Haderslev og Aars. Her kan du opleve duften af nye gulve samt mærke, føle, se og blive klogere på de mange muligheder, der er, for at forskønne dit hjem med et helt nyt gulv.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål omkring dit gulv - vi glæder os til at høre fra dig!

Ring 3153 7000 

Mød os på