logo certifikat
    Vi leverer til
  • Danmarks flag ikonDanmark
  • Norges flag ikonNorge
  • Sveriges flag ikonSverige
  • Grønlandsk flag ikonGrønland
  • Færøersk flag ikonFærøerne

Trægulv - det stilsikre valg

Et trægulv er et meget populært gulv og det er ikke svært at forstå. Et trægulv er utroligt flot og passer til de fleste danske huse og lejligheder. Den nordiske indretningsstil, komplimenterer også en gulvbelægning i træ rigtig godt. Derudover er trægulve meget holdbare gulve, der næsten ikke kan slides op. Vores tyske leverandør ter Hürne har skabt det perfekte gulv til klimaet i Danmark. Hvis du vælger et trægulv i dit hjem, så vælger du derfor også et sundt indeklima. Med vores udvalg af trægulve, er vi sikre på, at der findes et gulv, der passer til netop din smag og dit behov.

Billige trægulve

Hos DITGULV tilbyder vi et bredt udvalg af billige træ gulve i to forskellige typer; plankegulv og parketgulv. Vi har valgt at koncentrere os, om disse tro typer af trægulv, for at garantere dig den bedste pris. 
Når du vælger at skal købe et nyt gulv, giver vi dig gerne et tilbud, således du får et billigt gulv med høj kvalitet. Har du brug for yderligere information eller rådgivning, så hjælper vi dig gerne med at træffe det helt rigtige valg. Hos DITGULV finder du altid billig trægulv i høj kvalitet. Find din trægulv pris her på siden. 

Hvad koster nyt trægulv?

Nye trægulve behøver, heldigvis ikke at være dyre og omkostningsrige at lægge. Hvis du sørger for at lægge det rigtige træ gulv af høj kvalitet fra starten, sparer du mange penge, da du derfor er sikker på, at det ikke skal udskiftes igen indenfor de næste par år. Hos DITGULV finder du en god trægulv pris, i den helt rigtige kvalitet. Et billigt trægulv fra os vil give dig et godt gulv, som vil holde sig pænt i mange år, fordi det er utroligt slidstærkt. Lad dig inspirere af vores forskellige materialer og nuancer, hvor du med sikkerhed finder dit nye træ gulv.

Hvordan lægger man trægulv på beton?

Når man skal lægge trægulve på beton, så er der flere ting man skal tage højde for. Det er for eksempel en god ide at sørge for at lægge en fugtspærre, således fugtproblemer undgås. Derudover sørger man ofte for, når man lægger et nyt trægulv, at det er, hvad man kalder et ”svømmende trægulv”. Dette betyder, at man sørger for at give gulvet plads til at bevæge sig, da ethvert gulv af er et organisk materiale. Vil du gerne vide mere om lægning af billige trægulve, så finder vi gerne trægulve priser, der passer perfekt til dit underlag.

Mød os på