logo certifikat
  Vi leverer til
 • Danmarks flag ikonDanmark
 • Norges flag ikonNorge
 • Sveriges flag ikonSverige
 • Grønlandsk flag ikonGrønland
 • Færøersk flag ikonFærøerne

Køb bæredygtigt parketgulv i høj kvalitet

Skal du have nyt gulv, så er et parketgulv måske noget for dig? Hos DitGulv.dk finder du et stort udvalg af parketgulve i høj kvalitet. Du får op til 30 års garanti, når du køber nyt parketgulv hos DitGulv.dk.

Vores parketgulve er lavet af træ fra et bæredygtigt skovbrug, hvilket betyder, at du kan vælge dit nye gulv med fokus på miljø og vores natur.

Parketgulvet er produceret af tyske ter Hürne, som er kendt for sin høje kvalitet. Netop denne kvalitet er vigtigt for os. Dit nye gulv skal holde i mange år, og med et parket gulv fra DitGulv.dk er du sikret lang holdbarhed. 

Parketgulve er en klassiker og passer ind i de fleste danske hjem. Gulvet bringer den naturlige atmosfære ind i et rum. Uanset om det er eg, bøg, valnød, ahorn, ask, kirsebær eller noget helt andet. 

Vi har over 20 års erfaring og “know how” i branchen. Vi står klar med personlig rådgivning fra uddannet gulvfolk. 

 

Køb dit gulv online i dag og få:

 • Op til 30 års garanti

 • Høj kvalitet på alle gulve

 • Professionel rådgivning

 • Lynhurtig levering

 • Gulve fra bæredygtig skovbrug med fokus på miljø

 • Godkendt af e-handelsfonden

Hvad er et parketgulv?

Et parketgulv er en slags trægulv som er lavet af ægte træ. Det er sammensat af mange mindre stykker træ, og derfor et naturligt produkt. 

Normalt bliver de lagt lineært, men kan også lægges i mønstre, hvor mange kender sildebensgulve. 

At lægge et parketgulv efter traditionel metode er både dyrt og tidskrævende. Derfor kan du hos DITGULV finde smukke parketgulve i med det nye ClickTec system, der gør det utroligt nemt at lægge – selv for en uerfaren handymand eller kvinde.

Skulle du have behov for hjælp til lægning af parketgulvet, så er vi selvfølgelig også behjælpelig med dette. Se det store udvalg online. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Parketgulve til alle typer boliger

Vi har et stort udvalg af flotte parketgulve i flere træsorter og finishes. Det betyder, at du nemt kan finde det gulv, der får din bolig til at stråle.

Uanset om du er til det nordiske lyse eg, hyggelige bøg eller moderne valnød, så kan vi hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg netop din bolig.

Er du usikker på dit valg af gulv, så bestil gerne en prøve, så kan du træffe beslutningen hjemme, når du har tid.

Vi står selvfølgelig altid klar med et godt parketgulv tilbud, men vi forsøger altid at have den bedste parketgulv pris. Når du har valgt dit nye gulv, er det utroligt nemt at lægge.

Parketgulvene lægges med det bedste kliksystem på markedet ClickItEasy, som gør det nemt for dig at lægge et smukt, holdbart gulv.

Rengøring af parketgulve

Når du har fået lagt de flotte parketgulve, så er det vigtigt at du sørger for rigtig rengøring, således de forbliver flotte. 

Forestil dig små sandkorn og andet skidt, har en slibende effekt, når der gentagne gange betrædes på.

Den bedste måde at vedligeholde sit gulv på er ved hyppig støvsugning og vask. På den måde undgår du, at gulvet slides hurtigere og altid ser flot ud. 

Derudover behøver du ikke yderligere behandlinger af vores gulve. Det skal være nemt at have flotte gulve.

Hvad er et godt parketgulv?

Vores parketgulve fra tyske ter Hürne er af høj kvalitet, fordi dets specielle tekniske egenskaber gør dette gulv ekstrem slidstækt og holdbart.

Derudover får du et gulv, hvor der er taget højde for komfort og støjsvaghed. 

Parketgulve fra ter Hürne udstråler ikke blot høj kvalitet, det er også nemt at rengøre og vedligeholde. Desuden regulerer træ som naturprodukt luftfugtigheden og bidrager til at skabe det perfekte indeklima. 

 

Parketgulve til alle typer boliger

Vi har et stort udvalg af flotte parketgulve i flere træsorter og finishes. Det betyder, at du nemt kan finde det gulv, der får din bolig til at stråle. 

Uanset om du er til det nordiske lyse eg, hyggelige bøg eller moderne valnød, så kan vi hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg netop din bolig.

Er du usikker på dit valg af gulv, så bestil gerne en prøve, så kan du træffe beslutningen hjemme, når du har tid. Vi står selvfølgelig altid klar med et godt tilbud, og vi sørger altid for at prismatche så du får den bedste pris. 

Når du har valgt dit parket gulv, er det utroligt nemt at lægge. 

 
Mød os på