logo certifikat
    Vi leverer til
  • Danmarks flag ikonDanmark
  • Norges flag ikonNorge
  • Sveriges flag ikonSverige
  • Grønlandsk flag ikonGrønland
  • Færøersk flag ikonFærøerne

Bæredygtigt parketgulv

Vores parketgulve er lavet med træ fra bæredygtigt skovbrug, således du kan vælge det gulv, du ønsker med god samvittighed. Parketgulvet er produceret af tyske ter Hürne, som er kendt for sin gode kvalitet. Netop kvalitet er vigtig for os, når vi skal sælge parketgulve til dig. Du skal have parketgulvet i mange år, og med parket gulv fra DITGULV er du sikker på rigtig lang holdbarhed. 
 


 

Parketgulve til alle typer boliger

Vi har et stort udvalg af flotte parketgulve i flere træsorter og finishes. Det betyder, at du nemt kan finde det gulv, der får din bolig til at stråle. Uanset om du er til det nordiske lyse eg, hyggelige bøg eller moderne valnød, så kan vi hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg netop din bolig. Er du usikker på dit valg af gulv, så bestil gerne en prøve, så kan du træffe beslutningen hjemme, når du har tid. Vi står selvfølgelig altid klar med et godt parketgulv tilbud, men vi forsøger altid at have den bedste parketgulv pris. Når du har valgt dit parket gulv, er det utroligt nemt at lægge. Parketgulvene lægges med det bedste kliksystem på markedet ClickItEasy, som gør det nemt for dig at lægge et smukt, holdbart gulv.

Rengøring af parketgulve

Når du har fået lagt de flotte parketgulve, så er det vigtigt at du sørger for rigtig rengøring, således de forbliver flotte. Den bedste måde at vedligeholde sit gulv på er ved hyppig støvsugning og vask. På den måde undgår du, at gulvet slides hurtigere og altid ser flot ud. Forestil dig små sandkort og andet skidt, har en slibende effekt, når der gentagne gange trædes på det. Derudover behøver du ikke yderligere behandlinger af vores gulve. Det skal være nemt at have flotte gulve, de gulve finder du derfor nemt her på siden.

Hvad er et parketgulv?

Et parketgulv er en slags trægulv, der er sammensat af mange mindre stykker træ. Normalt bliver de lagt lineært, men kan også lægges i mønstre, hvor mange kender sildebensgulve. At lægge et parketgulv efter traditionel metode er både dyrt og tidskrævende. Derfor kan du hos DITGULV finde smukke parketgulve i med det nye ClickTec system, der gør det utroligt nemt at lægge – selv for en uerfaren handymand eller kvinde. Skulle du have behov for hjælp til lægning af parketgulvet, så er vi selvfølgelig også behjælpelig med dette. Find din parketgulv pris her på siden, vi har altid et godt parketgulv tilbud perfekt til din bolig.

Mød os på