logo certifikat
    Vi leverer til
  • Danmarks flag ikonDanmark
  • Norges flag ikonNorge
  • Sveriges flag ikonSverige
  • Grønlandsk flag ikonGrønland
  • Færøersk flag ikonFærøerne

Køb nyt Laminatgulv online

- Få en flot og slidstærk gulvløsning

Laminatgulv er flot og slidstærk gulvbelægning, som egner sig godt i de fleste hjem eller erhverv. Laminatgulve har et udseende og tekstur mage til træ eller sten. 

Hvis du vil bruge mindre tid på vedligeholdelse, er det er god løsning for dig. Laminatgulve er et hårdt og slidstærkt gulv, der både er let at lægge og let at rengøre. Laminatgulve kræver kun støvsugning og en gulvvask, når du synes det trænger. Derudover er gulvene holdbare, og kan holde til megen slid.

Laminatgulve er optimale i rum med megen trafik eller til børnefamilier, fordi den har en slidstærk overflade. Derudover kan alt tørres af på et laminatgulv. Pletter og mærker kan tørres af med en fugtig klud - og måske en smule acetone. 

Det bedste ved laminat er, at hvis det ikke kan repareres, så kan du let udskifte det uden at erstatte hele gulvet. Alt du skal gøre er, at fjerne de beskadigede planker og erstatte dem med nye magen til. Det kan derfor være en fordel, ved køb at gulvet, at beregne lidt ekstra, så der er et par planker at udskifte med.

Vi har et stort udvalg af laminatgulve til konkurrencedygtige priser. Du finder både billige laminatgulve og laminatgulve til en lidt højere pris - fælles er, at du får laminatgulve i høj kvalitet. 

Med vores brede udvalg af laminat gulve, er vi sikre på, at du finder et gulv, der passer til din smag og din bolig. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning til at købe dit nye laminatgulv. 

 

  

Billig laminatgulv i god kvalitet

Hos Ditgulv.dk finder du billige laminatgulve uden at gå på kompromis med kvaliteten eller den gode service.

Vi har et stort udvalg af gulve fra den tyske gulvfabrikant ter Hürne, som er kendt for sine laminat gulve i topklasse.

Hvis du vil have billigt laminatgulv i god kvalitet, så giver vi gerne et godt tilbud på laminatgulv - vi kan matche de fleste priser på markedet..

Vi har mange års erfaring med laminatgulve og med montering af laminatgulve. Du får gratis rådgning og sparring, så du bliver 100% tilfreds med dit valg af laminatgulv. 

Hvordan lægger man laminatgulv?

Det er ikke svært at lægge et laminatgulv. Faktisk er laminiatgulve kendt for at være nemme at montere selvom du ikke er professionel håndværker. 

Vores lamininatgulve er lavet med en ”ClickItEasy” teknologi, hvilket gør lægning af laminatgulv meget let.

Det betyder, at de fleste handymænd og kvinder, selv kan lægge deres gulv. Du kan finde en læggevejledning her på siden.

Vi sørger for at guide og vejlede dig hele vejen, når du køber dit nye laminatgulv hos Ditgulv.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os - vi svarer hurtigst muligt. 

Hvad er et laminat gulv lavet af?

Laminatgulve er presset papir med tryk på, der så er på limet på træ. Laminatgulve simulerer træ og i nogle tilfælde sten, så det er svært at se forskel.

Fordelen ved at vælge laminatgulve er, at det er et meget stærkt materiale, der både er nemt at vedligeholde og meget slidstærkt.

Priserne på laminatgulve er ofte meget lavere end originale trægulve. Derfor vælger mange af vores kunder laminatgulve.

Laminatgulve er både en holdbar og samtidigt smukt løsning, hvis du skal have et nyt gulv uanset om gulvet skal bruges i private hjem eller til erhverv. Find dit nye laminatgulv hos DitGulv.dk-

Mød os på