logo certifikat
    Vi leverer til
  • Danmarks flag ikonDanmark
  • Norges flag ikonNorge
  • Sveriges flag ikonSverige
  • Grønlandsk flag ikonGrønland
  • Færøersk flag ikonFærøerne

Laminatgulv - en flot og slidstærk gulvløsning

Laminatgulv er flot og slidstærk gulvbelægning, som egner sig godt i de fleste hjem eller erhverv. Hvis du vil bruge mindre tid på vedligeholdelse, er det er god løsning for dig. Laminatgulve kræver kun støvsugning og en gulvvask, når du synes det trænger. Derudover er gulvene holdbare, og kan holde til megen slid. Laminatgulve er optimale i rum med megen trafik. Med vores brede udvalg af billige laminat gulve, er vi sikre på, at du finder et gulv, der passer til din smag og din bolig. 


 

Billig laminatgulv, men god kvalitet

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Derfor tilbyder vi dig billig laminat gulv, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et stort udvalg af gulve fra den tyske gulvfabrikant ter Hürne, som er kendt for sine laminat gulve i topklasse. Hvis du vil have billigt laminatgulv i god kvalitet, så giver vi gerne et godt tilbud på laminatgulv. Vi har masser erfaring med laminatgulve og med lægningen deraf. Vi rådgiver, guider og hjælper derfor gerne, så du bliver helt sikker i dit valg af gulv. Vi har altid billige laminatgulve til tilbudspris.

Hvordan lægger man laminatgulv?

Det er utroligt nemt at lægge et af vores laminat gulve. De er lavet med en ”ClickItEasy” teknologi, der gør lægning af laminatgulv meget let. Det betyder, at de fleste handymænd og kvinder, selv kan lægge deres gulv. Du kan finde en læggevejledning her på siden.

Hvad er et laminat gulv lavet af?

Har du nogensinde tænkt på, hvad et laminat gulv egentligt er? Laminatgulve er presset papir med tryk på, der så er på limet på træ. Fordelen ved at vælge laminatgulve er, at det er et meget stærkt materiale, der både er nemt at vedligeholde og meget slidstærkt. At gulvet ikke er rent træ betyder også, at prisen er lavere. Det er derfor muligt at finde et billigt laminatgulv hos os, der både er holdbart og samtidigt smukt at se på. Selvom du køber et billig laminatgulv hos os, så er gulvet i så god kvalitet, at det ligner et rigtigt trægulv.

Mød os på