logo certifikat
    Vi leverer til
  • Danmarks flag ikonDanmark
  • Norges flag ikonNorge
  • Sveriges flag ikonSverige
  • Grønlandsk flag ikonGrønland
  • Færøersk flag ikonFærøerne

Plankegulv

Et plankegulv er et utroligt flot gulv, der bare bliver mere og mere populært. De brede planker giver rummet et rustikt udtryk, der falder rigtig godt i spænd med tidens indretningstendenser.

DITGULV har et stort udvalg af plankegulve, og der er bestemt også et gulv, der passer perfekt med din smag og indretningsstil. De brede gulvplanker er perfekte til store eller sammenhængende rum. Plankegulve er flotte uanset, hvilke træsort du vælger, men de giver alle deres eget udtryk i et rum. Ask og Eg plankegulv som er i vores sortiment, er begge rigtig flotte gulve. Er du usikker på, hvilken finish du ønsker på dit gulv? Så kontakt os gerne og lad os vejlede dig.

Du kan også bestille en vareprøve, så du i ro og mag kan bestemme dig. Dette kan være en fordel, hvis du er usikker på lysindfaldet i det rum, hvori gulvet skal monteres.  
 


 

Den bedste leverandør på plankegulve

Vores tyske leverandør ter Hürne er kendte i hele verden for deres topmoderne designs og gode kvalitet. Der er over 30 års garanti på deres plankegulve, som ligeledes er tilpasset den skandinaviske byggestil og klima. Du er derfor sikker på at dit gulv, forbliver flot i mange år. Plankegulvene lægges med det bedste kliksystem på markedet, nemlig ClickItEasy, som gør det nemt for dig at lægge et smukt og holdbart plankegulv.

Hvad koster nyt plankegulv?

Er du på udkig efter en god plankegulv pris, men vil du gerne være sikker på, at du stadig får exceptionel kvalitet? Så er det godt, at du har fundet frem til DITGULV. DITGULV er specialist i gulvplanker og rådgiver gerne dig, således du får de plankegulve, du drømmer om. Uanset om du ønsker et eg plankegulv eller et plankegulv fyr, så har vi de rigtige produkter og ekspertisen til at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og kom i gang med din boligfornyelse.

Hvad er et plankegulv?

Et plankegulv er et gulv, der er lavet af massive træplanker. Traditionelt er de fleste gulve lavet af gulvplanker, hvor det først er i nyere tid, man har haft andre muligheder som laminat med mere. Derfor finder du plankegulv i mange ældre boliger, som oftest bliver flotte igen med en slibning. Vil du gerne have et nyt plankegulv i dit hjem, så er du sikker på, at det holder i rigtig mange år? Så vælg en af vores flotte gulve. En charme ved planker er, at du får træets naturlighed ind i dit hjem, hvor kvaster og åre kan give gulvet karakter. Du har mange muligheder for at præge din bolig med meget holdbare, robuste gulvplanker fra Ditgulv.

Mød os på