logo certifikat
    Vi leverer til
  • Danmarks flag ikonDanmark
  • Norges flag ikonNorge
  • Sveriges flag ikonSverige
  • Grønlandsk flag ikonGrønland
  • Færøersk flag ikonFærøerne

Design Vinylgulv / Korkvinyl

Vinylgulve bliver stadig mere og mere populær på grund af sin robusthed, den gode gangkomfort og sin evne til at dæmpe trinstøj. Samtidigt er det en forholdsvis billig gulvløsning, hvilket gør det optimalt for mange familier og erhverv. Vi vil gerne tilbyde de bedste priser på markedet, og derfor er vi altid klar med gode vinylgulve. Vinylgulvene er produceret af tyske ter Hürne, som er kendt for deres flotte designs og gode kvalitet. Vinylgulvene består af 3 forskellige serier. Se mere detaljerede specifikationer på de enkelte varer.

COMFORT - Serien:

Et virkelig lækkert korkvinyl gulv, der er monteret på en HDF-bundeplade. Gulvet har en yderligere installationshøjde på 9,1mm hvilket gør, at små uregelmæssigheder i undergulvet kan skjules ligesom det giver en perfekt gangkomfort. HDF-bundpladen har integreret kork lydisolering, hvilket hjælper til med at reducere trinlyden.

PERFORM - Serien:

Denne serie monteres nemt og hurtigt med det patenterede LockItEasy monteringssystem. Monteringshøjden er i denne serie 6mm og er fra levering påsat lyddæmpningsunderlag. Det er velegnet til både erhverv og private hjem

COMPACT - Serien:

Denne serie monteres nemt og hurtigt med det patenterede ClickItEasy monteringssystem. Monteringshøjden er i denne serie 5mm. Det er velegnet til både erhverv og private hjem

PRO - Serien:

Et lækket vinylgulv der skal fuldlimes på ved montering. Det har en lav monteringshøjde, kun 2,5 mm, hvilket gør det ideelt til renovering. Det er meget velegnet i store lokaler med meget trafik, men kan også sagtens bruges i private hjem.

Vinylgulv – et nemt gulv

Vinyl gulv er, udover at være holdbar, og lyddæmpende, meget nemt at holde pænt. Vinylgulvet kræver ingen vedligeholdelse, andet end normal rengøring. Gulvet er derfor optimalt for den travle familie, der ikke vil bruge tid på at vedligeholde et gulv dagligt. Vi har et stort udvalg af flotte designs på vores gulve. Designs der passer til enhver bolig eller kontormiljø. Du kan bestille en vareprøve, så du i ro og mag kan bestemme, hvilket vinylgulv der skal være dit. Vi rådgiver gerne og deler ud af vores store erfaring inden for vinylgulve.

Hvad er vinylgulv?

Vinylgulve er lavet af et fantastisk materiale, og egner sig til brug i de fleste at hjemmets rum, dog ikke vådrum.  Derudover er et vinyl gulv blødt at gå på og er derfor meget behageligt. Hos DITGULV finder du et stort udvalg af forskellige vinylgulve i mange forskellige nuancer, farver og designs. På den måde finder du nemt et vinyl gulv til dit hjem. Gå på opdagelse i vores sortiment og bliv inspireret til nye gulve i dit hjem. Se specifikationerne på gulvet under de enkelte produkter, så du får det rette kvalitetsgulv til din bolig. Alle vores vinylgulve er velegnet til gulvvarme.

Hvordan lægger man vinylgulv?

Når du skal lægge et af vores vinylgulve, så finder du hurtigt ud af, at det er utroligt nemt.  De fleste kender til de store ruller med vinyl, som er upraktiske og vanskelige at montere. Det er du nu fri for med det smarte ClickItEasy system, der gør at vinylgulvet nemt klikkes på. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at have erfaring med gulvlægning, når du succesfuldt skal montere et af vores gulve. PROserien leveres dog ikke med ClickItEasy systemet, da dette gulv skal fuldlimes ved montering.

Mød os på